Våre Yogis

Truls Berntsen

For meg betyr yoga mental ro og balanse. Yoga gir meg økt bevegelighet og en bedre pust i hverdagen. Jeg liker å være aktiv med både trening og jobb, og det kan lett bli travelt i hverdagen. Yoga har derfor en sentral rolle hos meg for å unngå stress, stivhet og dårlig livskvalitet. Etter en god yogatime er jeg klar i hodet, myk i kroppen og har en indre ro, noe jeg også ønsker at andre skal kunne oppnå i mine timer. 

Jeg startet min yoga utdanning i 2012 og lærer enda. Mine timer blir ofte en mix av Hatha Yoga, klassisk yoga, yin yoga, yoga Nidra og meditasjon. De siste årene har det blitt mest fokus på pust, mental balanse, kroppsbeherskelse og mobilitet. Min mest populære time heter «yoga for stive damer og menn”. Alle mine timer blir tilrettelagt de som er tilstede og deres begrensinger.  

I tillegg er jeg PT på Max Fitness og har timer på Frekhaug Functional Fitness

Alt dette er min fritidsjobb – som kommer i tillegg til min dagjobb 🙂  Derfor blir Yoga ekstra viktig 🙂 

Deniz

Jeg fattet stor interesse for yoga for omtrent 6 år siden. Jeg hadde da i en årrekke vært instruktør på treningssenter innen spinning og styrketrening. Litt etter litt følte jeg at jeg trengte noe mer. Noe som kunne føre meg mer i balanse. Balanse i både kropp og sinn.

Vi vet ikke hva morgendagen bringer. 

Yoga har vært de støttehjulene som har hjulpet og styrket meg til å mestre det livet har bragt meg, og det som måtte komme.

Pust inn, pust ut og kjenn på kjærligheten til deg selv.

 

Namaste.

Linda Rikstad

Jeg ønsket ett mer harmonisk og fredfylt liv med redusert uro og stress, så jeg begynte med meditasjon og leve mer mindfull, men dette var ikke nok. Jeg ønsket noe mer og jeg ble trukket mot yoga.

For meg var det kjærlighet ved første yoga klasse. Yoga ble som å komme hjem for meg. Etter år med praktisering og utforskning av de forskjellige yoga grenene vokste det frem et ønske om og gi videre til andre det som gav meg og livet mitt så mye. Derfor tok jeg steget og utdannet meg videre innen Yin yoga, yoga nidra (meditasjon yoga) og nå sist Vinyasa (igjennom Yoga Alliance).

Yin yoga er den yogaen som har gitt hverdagen min en indre ro og en dypere forståelse for meg selv. Vinyasa ligger også mitt hjerte nært. Her finner jeg økt glede, energi, nye utfordringer og mulighet til å utforske meg selv, gjennom pust og flyt. Noe jeg formidler videre i mine klasser.

Jeg som yoga lærer har fokus på den mentale reisen innover. Det å omfavne følelser vi bærer på, åpne opp for nysgjerrighet og bli kjent med oss selv igjen. Det å stoppe opp, stilne sinnet, stilne kroppen og lytte uten og være kritisk, uten krav

Elisabeth Fallon

Opprinnelig fra USA, har Elisabeth en bakgrunn i Vinyasa Yoga og Hot Yoga.

I hennes timer tar vi utgangspunkt i klassiske sekvenser som solhilsen og krigerstillingene. Ved å knytte pust til bevegelse, får en både åpne opp og styrke kroppen.

Samtidig er fokuset å få ro gjennom flyten, og klassene tilpasses alle nivå.

Elisabeth Heradstveit

Min start med yoga var for å forbedre fleksibilitet og energiflyt i min egen kropp, men oppdaget raskt at yoga var så utrolig mye mer. Yoga har hatt like stor positiv innvirkning på helsen mentalt og emosjonelt, som på den fysiske kroppen. 

«Opplevelsen av større bevissthet og en dypere kontakt med meg selv var fantastisk. Jeg ble mer sjef i eget liv og ble kvitt en god del uheldige tankemønster og bekymringer som hadde slått rot i kropp og sinn». 

Selvtilliten og egenkjærlighet fikk gjennom yogatimene bedre vekstforhold noe som påvirket hele livskvalitet. 

Nå som yogalærer ønsker jeg fra hele mitt hjerte å dele alt yogaen har å by på. Yoga hjelper deg å føle deg mer hel, glad, sterk og leve i kjærlighet og harmoni med deg selv og andre, og mye mer.

MediYoga passer for alle uansett form, styrke og fleksibilitet. Både Yin og MediYoga er fint å begynne med om du har plager i rygg, nakke, hofter ol. 

Gjennom den terapautisk yogaform Kundalini, kan du komme i dypere kontakt med deg selv. Det sies å være yogaen for bevisdthet.

Pilates er en fantastisk treningsform og styrker hele kroppen.

Kom å prøv 💗 Lift your vibration🙏🏻 Hjertelig velkommen til time💗

Jeg liker å praktisere utsagn og spørsmål som løfter meg PG min bevissthet.

“What are you grateful for today?” 

—————————————————-

Jeg startet med yoga i 2013 og har følgende utdanning/kurs:

  • Internasjonal KRI-sertifisert KundaliniYoga lærer.
  • Just Breathe Emotional YogaTT
  • MediYoga (medisinsk yoga) lærerutdanning.
  • SpaYoga kurs, meditasjonskurs og Puste kurs.
  • Pilates Instruktør 
  • Yin yogaTT.

Tilbyr også privattimer.

Tommy Fylling

“Jeg har alltid vært aktiv innen trening og idrett, men det er først de siste årene, ved god hjelp av yoga og mindfulness at jeg har funnet balansen i hverdagen. Yoga for meg er sammenhengen mellom kropp og sinn. Jeg har en stor lidenskap for dette, og har selv merket den fantastiske forskjellen når kropp og sinn spiller på samme lag. 

Jeg ønsker å spre gleden og verdien av yoga og meditasjon til alle, uansett hvem du er. 

Kom til oss og du vil slappe av, finne roen og puste ut alt stress.“

Karoline Eldøy

Her kommer det tekst om vår nydelige Karoline 🙂  

Utpust Yoga AS

Om UtPust Yoga 

Vi startet Utpust Yoga for å oppfylle drømmen om å spre yogaglede, kunnskap og inspirasjon til mennesker i Alver kommune, Hordaland og omegn.

Ved å starte dette selskapet – som ikke har krav til overskudd eller utbytte – kan flere Yogi’s ha en fritidsjobb eller fulltidsjobb hvor de kan få utøve deres store lidenskap. Overskuddet til selskapet blir solidarisk utbetalt som lønn til de Yogi’s som bidrar i selskapet.

Vi håper privatpersoner og bedrifter støtter oppunder dette tiltaket og bidrar til at det kan få leve og spre kunnskap om Yoga i Alver kommune i lang tid fremover. 

Vår visjon

Vår visjon er å gjøre yoga tilgjengelig for alle, uansett kjønn, alder, fysisk form eller fysiske og/eller mentale begrensninger.

Vi vil legge tilrette for at du kan komme tilstede i øyeblikket, roe ned sinnet og styrkes både mentalt og fysisk.

Vi ønsker å dele vår Yoga glede med andre. Yoga gir en form for tilhørighet og mening, som igjen gir livsglede og økt livskvalitet.