Yoga for din bedrift

Vi tilbyr Yoga for din bedrift som et kort avbrekk fra jobben.
Vi er veldig fleksibel og tilpasser oss etter dine ønsker. Vi har online Yoga, yoga i vårt studio eller mulighet til å komme ut til din lokasjon. Tilbudet passer for alle og det er ingen krav til utstyr eller erfaring. Yoga bidrar til økt trivsel, samhold, bedre helse og lavere sykefravær blant de ansatte.


Online Yoga
En yogaøkt på 30-50min for dine ansatte vil ha positiv innvirkning på arbeidsmiljøet. Vi tilbyr yoga både i og utenfor vanlige arbeidstider. Få i gang litt pust og puls for å styrkes både mentalt og fysisk.

Yoga til din bedrift

Vi tilbyr Yoga til din bedrift som et kort avbrekk i hverdagen.
Vi er veldig fleksibel og tilpasser oss etter dine ønsker. Vi har online Yoga, yoga i vårt studio eller mulighet til å komme ut til din bedrift.Yoga tilbudet passer for alle og ingen krav til utstyr eller erfaring.Yoga bidrar til økt trivsel, samhold, bedre helse og lavere sykefravær blant de ansatte.


Online Yoga
En yogaøkt på 30-50min for dine ansatte vil ha positiv innvirkning på arbeidsmiljøet. Vi tilbyr yoga både i og utenfor vanlige arbeidstider. Få i gang litt pust og puls for å styrke både mentalt og fysisk.